Logo Perspect Betonbeheer
 

HOME

|

NIEUWS

|

BETONBEHEER

|

CONTACT

 
 
 

INDUSTRIEVLOEREN

|

BEDRIJFSVLOEREN

|

BETONREPARATIE

|

VLOER RENOVATIE

|

REFERENTIES

 
 

Ucrete vloeren

ucrete_vloer_farm_frites.JPGUcrete vloeren van BASF Master Builder Solutions, worden 's werelds sterkste vloeren genoemd. Al meer dan 40 jaar wordt dit unieke assortiment robuuste vloeren toegepast in o.a. de chemische-, farmaceutische- en voedingsindustrie. Ook in agressieve industriële omstandigheden zijn vele 20 tot 30 jaar oude Ucrete vloeren nog steeds in gebruik.

BASF System Partner Ucrete
Perspect Betonbeheer is BASF System Partner voor o.a. Ucrete vloeren. Die benoeming is een bevestiging van onze kennis, kunde én kwaliteit. Kwaliteit die niet alleen tot uiting komt in onze totaalaanpak, maar ook in de producten waar we mee werken: Ucrete vloeren.

Kenmerken Ucrete vloersystemen

Unieke, zwaar belastbare polyurethaanharsen geven Ucrete vloeren een buitengewone weerstand tegen agressieve chemicaliën, zware impact en extreme temperaturen. De ondoorlaatbare Ucrete vloeroppervlakken met een hoge dichtheid behouden hun stevigheid bij temperaturen tot 130°C en zijn getest om aan de strengste hygiëne- en reinigingseisen te voldoen.

Er zijn antistatische varianten verkrijgbaar, daarnaast kunnen Ucrete vloeren met verschillende oppervlaktestructuren geleverd worden. De vloersystemen zijn in 8 standaard Ucrete kleuren (zowel mat als glanzend) beschikbaar. Uitzondering hierop vormt de Ucrete HPQ, die in 10 kleurvarianten leverbaar is.afschotvloer_met_ucrete.JPG

Voordelen Ucrete vloer

  • Een Ucrete vloer heeft een zeer lange levensduur. Homogeen, naadloos, slipvast, duurzaam.
  • Snelle plaatsing en uitharding van de ucrete vloer: zelfs bij lage temperaturen.
  • Naadloze, hygiënische aansluiting op afvoergoten, putten en roosters.
  • Buitengewone weerstand tegen zware belasting, agressieve chemicaliën en morsen tot 150°C.
  • Ucrete vloeren voldoen aan de strengste normen voor hygiëne.
  • Vloeistofdicht, inert, gesloten structuur en bevordert de groei van bacteriën en schimmels niet.
  • Bestand tegen sterke zuren tot alkaliën, vetten, oliën en oplosmiddelen bij hoge temperaturen die andere types van kunstharsvloeren snel kunnen afbreken.
  • Indoor Air Comfort Gold certificering voor lage emissies.
  • Antistatische varianten en verkrijgbaar als antislip vloer (verschillende oppervlakteprofielen beschikbaar).

ucrete_vloer_ud200.jpg

Toepassing Ucrete vloeren
Daar waar hoge eisen aan de vloer worden gesteld, is Ucrete bij uitstek geschikt. Ucrete vloeren worden toegepast in de zware- en petrochemische industrie, maar bijvoorbeeld ook in de voedingsindustrie en andere branches die om een robuuste industrievloer vragen.

Bij het onderdeel referenties staan een aantal voorbeelden van door ons gerealiseerde vloersystemen zoals die voor Pepsico, Eurochem, Farm Frites en bijvoorbeeld Davo Bieren. Stuk voor stuk maatwerkoplossingen; het assortiment Ucrete vloeren sluit namelijk haarfijn aan bij de specifieke vereisten van iedere afnemer, toepassing en sector.

Informatie Ucrete vloeren

Met het ruime assortiment Ucrete vloeren kan Perspect Betonbeheer een oplossing aandragen die exact is afgestemd op de eisen en wensen die aan de vloer worden gesteld. Als BASF System Partner kunnen wij niet alleen de beste en meest voordelige vloer voor u realiseren, maar ook langdurige prestaties garanderen. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak of voor meer informatie over Ucrete vloeren.

ANTISLIP VLOEREN

INDUSTRIEVLOEREN

UCRETE VLOEREN

VRAGEN? ADVIES?

NEEM CONTACT
MET ONS OP!


06 52 00 89 64

 

DEEL DEZE PAGINA VIA:


Ucrete UD200 vloer

Ucrete vloer UD200

De Ucrete UD200 vloer: een echte krachtpatser met extreme weerstand tegen agressieve chemicaliën, zware impact en temperaturen tot maar liefst 150°C.


Ucrete DP vloeren, industriŽle gietvloeren

Pepsico kiest voor Ucrete vloer

Ucrete DP vloeren: veelzijdig, duurzaam en robuust. Meerdere structuren, diktes en mogelijkheden. Hoge thermische, mechanische en chemische weerstand.


Ucrete HF60RT vloer

Ucrete HF60RT vloer

De Ucrete HF60RT vloer is snelhardend, robuust en duurzaam. Dicht, ondoorlatend en bestand tegen agressieve chemicaliën en impact.


Ucrete RG

Ucrete RG, een ijzersterke mortel voor verticaal werk

Ucrete RG: een robuuste, duurzame cementmortel voor verticale toepassing. Lage emissie, dicht en ondoorlatend: Ucrete RG is ideaal voor de voedingsindustrie.


Ucrete HPQ vloer

Ucrete HPQ vloer: robuust en decoratief

De Ucrete HPQ vloer: een decoratieve polyurethaan cementvloer. De robuuste Ucrete HPQ vloeren zijn geschikt voor droge en natte omgevingen.


Ucrete vloeren: brochure industriŽle vloeren

Omslag brochure ucrete vloeren

Download brochure Ucrete vloeren. Slijtvaste, duurzame en rendabele industriële vloeren. Ucrete biedt hoge mechanische, thermische en chemische weerstand.


Ucrete kleuren, kies uit 8 kleuren Ucrete

Ucrete kleuren: grijs

Ucrete vloeren zijn in acht standaard kleuren verkrijgbaar. De kleuren voor Ucrete zijn: rood, geel, groen, oranje, grijs, crème, blauw en groen/bruin. 
 
 

ADRES


Planckstraat 53
3316 GS Dordrecht
Nederland

P +31 (0) 78 303 19 22
M +31 (0) 6 52 00 89 64
E info@betonbeheer.nl

IBAN: NL25INGB0007361870
BIC: INGBNL2A

BTW: NL81.05.41.518.B02
KvK: 24330431


REFERENTIES


MASTERTOP 1325 LINORENO IDEAAL VOOR VLOERRENOVATIE

Kantine voorzien van MasterTop 1325 Linoreno

Renovatie linoleum kantoorvloer met MasterTop 1325 Linoreno bespaart tijd en geld. Resultaat? Een sterke, stille en decoratieve bedrijfsvloer.

 

VLOER RENOVATIE BELGIŽ: IN 10 DAGEN COMPLEET GERENOVEERD

Sloopwerk soms onderdeel vloer renovatie

Omvangrijke vloer renovatie in België. In 10 dagen 624 m2 ondergrond slopen, wapening + nieuwe betonvloer plaatsen en Ucrete UD200 industrievloer opleveren.

 

AFVOERGOOT EN UCRETE VLOER DUURZAME TOTAALOPLOSSING

Afvoergoot in strakke Ucrete vloer

Hygiënische afvoergoot in ijzersterke Ucrete vloer opgeleverd. Zowel vloer op afschot aangebracht, RVS afvoergoten gesteld en Ucrete industrievloer geplaatst.

 

BEDRIJFSVLOEREN

INDUSTRIEVLOEREN

VLOER RENOVATIE

BETONREPARATIE

SOORTEN VLOEREN

ANTISLIP VLOER

RVS AFVOERGOTEN

UCRETE VLOER

NIEUWS

CONTACT

DOWNLOADS

ALGEMENE VOORWAARDEN

DISCLAIMER

SITEMAP

Iso 9001VCA**
 
 

Perspect Betonbeheer is onderdeel van Perspect Contracting & Services