Logo Perspect Betonbeheer
 

HOME

|

NIEUWS

|

BETONBEHEER

|

CONTACT

 
 
 

BETONREPARATIE

|

BETONBESCHERMING

|

BETONONDERHOUD

|

VLOEREN

|

REFERENTIES

 
 

Ucrete vloeren Pepsico

pepsico_ucrete_vloer.jpgPerspect Betonbeheer heeft maar liefst 1340 m2 Ucrete vloeren en 152 m1 plintafwerking aan Pepsico geleverd. Uit de kleuren Ucrete is voor de blauwe variant gekozen. Het portfolio van het internationale PepsiCo omvat merken als bijvoorbeeld 7UP, Pepsi, Quaker, Duyvis, Lay's en Cheetos.

Hygiënische vloeren
De Ucrete vloeren voor Pepsico zijn op de locatie in Broek op Langendijk geplaatst. Hier worden Lay's, Smiths en Cheetos chips geproduceerd. Bij een dergelijk productieproces horen hygiënische, duurzame anti slip vloeren die een hoge chemische, thermische en mechanische weerstand bieden: Ucrete vloeren.

IJzersterk en duurzaam: Ucrete Vloeren

Ook al zijn er talloze variaties leverbaar binnen het vloersysteem: alle Ucrete vloeren zijn ijzersterk en duurzaam. Ucrete, een merk van BASF Master Builder Solutions, wordt 's werelds sterkste vloer genoemd. De ondoorlaatbare vloeren behouden hun stevigheid bij temperaturen tot 130°C en zijn getest om aan de strengste hygiëne- en reinigingseisen te voldoen. Het zijn ideale vloerafwerkingen voor o.a. de voedingsindustrie, chemische en farmaceutische industrie. Als BASF System Partner kan Perspect Betonbeheer Ucrete vloeren met een verlengde garantie tot 15 jaar aanbieden.

stofarm_frezen.JPG aanbrengen_verankeringsgroeven.JPG

Ucrete DP: veilige anti slip vloer

Bij Pepsico zijn Ucrete DP vloeren geplaatst. Ucrete DP is een zwaar belastbare polyurethaan cementvloer met verschillende oppervlaktestructuren. Het biedt een uitzonderlijke weerstand tegen agressieve chemicaliën, mechanische belasting en extreme temperaturen.

Ucrete DP is een drie-(of vier) componenten vloersysteem, verkrijgbaar in drie gedefiniëerde oppervlakte-textuur en drie verschillende laagdiktes. Ucrete DP is een veilige anti slip vloer: de slipweerstand, welke voldoet aan de Europese norm, wordt tijdens de hele levensduur van de vloer behouden. Ucrete DP vloeren worden toegepast in zowel natte als droge omgevingen.

ucrete_bc6_bodycoat.JPG instrooizand_antislip.jpg

Aanpak Ucrete vloeren Pepsico

De 1340 m2 Ucrete DP vloer is in 3 fasen geplaatst. De belijning en het loopplan is achteraf op de Ucrete vloeren bij Pepsico aangebracht.

Dag 1: ondergrondbehandeling

  • Het volledig mechanisch (stofarm) frezen van de huidige vloer voor een optimale aanhechting met het nieuw aan te brengen vloersysteem.
  • Het controleren op en verwijderen van losliggende vloersecties.
  • Het repareren van verwijderde delen m.b.v. BASF Emaco Fast Tixo zodat de ondergrond weer vlak en strak is.
  • Het aanbrengen van verankeringsgroeven en beëindigingsgroeven conform de voorschriften van de fabrikant.

Dag 2: Ucrete BC6 en anti-slip laag

  • Het aanbrengen van een laag Ucrete BC6 en vervolgens instrooien met vuur-gedroogd instrooizand als anti-slip laag.

Dag 3: Ucrete DP Topcoat

  • Het aanbrengen van een laag Ucrete DP Topcoat op het geheel behandelde oppervlak als toplaag van het aan te brengen systeem.
ucrete_dp20_topcoat.jpg ucrete_vloer_pepsico.JPG

Meer over Ucrete vloeren

Als BASF System Partner voor o.a. Ucrete kunnen we u alles vertellen over Ucrete vloeren. Niet alleen onze ervaring met, maar ook onze kennis van de verschillende Ucrete vloersystemen is bijzonder groot. Vanuit die expertise kunnen we u dan ook gericht adviseren over een voor uw organisatie geschikte vloer. Neem contact op voor het maken van een vrijblijvende afspraak op uw locatie. Tijdens het bezoek zullen niet alleen de brochure Ucrete vloeren overhandigen, maar ook de nodige voorbeelden van de verschillende Ucrete UD vloeren tonen.

BEDRIJFSVLOEREN

INDUSTRIEVLOEREN

UCRETE VLOEREN

VRAGEN? ADVIES?

NEEM CONTACT
MET ONS OP!


06 52 00 89 64

 

DEEL DEZE PAGINA VIA:


De Ucrete vloer bij Farm Frites

Ucrete vloer Farm Frites


Ucrete vloer voor Farm Frites. Met de Ucrete UD200 garantie voor een duurzame, hygiënische en robuuste vloer met weerstand tot 150°C.


Ucrete vloer bij Davo Bier

Ucrete vloer Davo Bieren


De Ucrete vloer die we bij Davo Bieren hebben geplaatst, is een Ucrete UD200 vloer. Een robuuste, ondoordringbare vloer met hoge slijt- en slipweerstand.


De Ucrete vloer bij Farm Frites

Ucrete vloeren


Ucrete vloeren met buitengewone weerstand tegen agressieve chemicaliën, zware impact en extreme temperaturen. Ucrete, 's werelds sterkste vloeren!


Brochure Ucrete vloeren

Omslag brochure ucrete vloeren

Download brochure Ucrete vloeren: hoge mechanische, thermische en chemische weerstand. Ucrete vloeren zijn slijtvast, duurzaam, rendabel!


Ucrete kleuren

Ucrete kleuren: grijs

Ucrete vloeren zijn in acht standaard kleuren verkrijgbaar. De kleuren voor Ucrete zijn: rood, geel, groen, oranje, grijs, crème, blauw en groen/bruin.


> Pepsico Nederland


 
 
 

ADRES


Planckstraat 53
3316 GS Dordrecht
Nederland

P +31 (0) 78 303 19 22
M +31 (0) 6 52 00 89 64
E info@betonbeheer.nl

IBAN: NL25INGB0007361870
BIC: INGBNL2A

BTW: NL81.05.41.518.B02
KvK: 24330431


REFERENTIES


GROENE VLOER UCRETE BC6 DP10

Ucrete vloer groen: de Ucrete BC6 DP10

IJzersterke groene Ucrete vloer type Ucrete BC6 DP10 voor Rotterdamse producent specerijen en sauzen. De Ucrete BC6 DP10 is ideaal voor de foodsector!

 

GIETVLOER OP TRAP

Strakke, witte gietvloer op trap

Een gietvloer op de trap: stijlvol, decoratief, hygiënisch en slijtvast. Kies uit alle mogelijke kleuren voor de gietvloer in uw trappenhuis.

 

WITTE GIETVLOER KANTOOR

Witte gietvloer in gehele kantoorpand

Strakke witte gietvloer in kantoor. Stijlvol, functioneel én duurzaam. De witte gietvloer is op beide etages en de trap van het kantoorpand geplaatst.

 

BASF SYSTEM PARTNER

BETONBESCHERMING

BETONREPARATIE

BETONONDERHOUD

UCRETE VLOEREN

INSPECTIE

ADVIES

ONDERHOUD

NIEUWS

VACATURES

DOWNLOADS

ALGEMENE VOORWAARDEN

DISCLAIMER

SITEMAP

CONTACT

Iso 9001 VCA**
 
 

Perspect Betonbeheer is onderdeel van Perspect Contracting & Services