Logo Perspect Betonbeheer
 

HOME

|

NIEUWS

|

BETONBEHEER

|

CONTACT

 
 
 

INDUSTRIEVLOEREN

|

BEDRIJFSVLOEREN

|

BETONREPARATIE

|

VLOER RENOVATIE

|

REFERENTIES

 
 

Ucrete vloeren Pepsico

pepsico_ucrete_vloer.jpgPerspect Betonbeheer heeft maar liefst 1340 m2 Ucrete vloeren en 152 m1 plintafwerking aan Pepsico geleverd. Uit de kleuren Ucrete is voor de blauwe variant gekozen. Het portfolio van het internationale PepsiCo omvat merken als bijvoorbeeld 7UP, Pepsi, Quaker, Duyvis, Lay's en Cheetos.

Hygiënische vloeren
De Ucrete vloeren voor Pepsico zijn op de locatie in Broek op Langendijk geplaatst. Hier worden Lay's, Smiths en Cheetos chips geproduceerd. Bij een dergelijk productieproces horen hygiënische, duurzame anti slip vloeren die een hoge chemische, thermische en mechanische weerstand bieden: Ucrete vloeren.

IJzersterk en duurzaam: Ucrete Vloeren

Ook al zijn er talloze variaties leverbaar binnen het vloersysteem: alle Ucrete vloeren zijn ijzersterk en duurzaam. Ucrete, een merk van BASF Master Builder Solutions, wordt 's werelds sterkste vloer genoemd. De ondoorlaatbare vloeren behouden hun stevigheid bij temperaturen tot 130°C en zijn getest om aan de strengste hygiëne- en reinigingseisen te voldoen. Het zijn ideale vloerafwerkingen voor o.a. de voedingsindustrie, chemische en farmaceutische industrie. Als BASF System Partner kan Perspect Betonbeheer Ucrete vloeren met een verlengde garantie tot 15 jaar aanbieden.

stofarm_frezen.JPG aanbrengen_verankeringsgroeven.JPG

Ucrete DP: veilige anti slip vloer

Bij Pepsico zijn Ucrete DP vloeren geplaatst. Ucrete DP is een zwaar belastbare polyurethaan cementvloer met verschillende oppervlaktestructuren. Het biedt een uitzonderlijke weerstand tegen agressieve chemicaliën, mechanische belasting en extreme temperaturen.

Ucrete DP is een drie-(of vier) componenten vloersysteem, verkrijgbaar in drie gedefiniëerde oppervlakte-textuur en drie verschillende laagdiktes. Ucrete DP is een veilige anti slip vloer: de slipweerstand, welke voldoet aan de Europese norm, wordt tijdens de hele levensduur van de vloer behouden. Ucrete DP vloeren worden toegepast in zowel natte als droge omgevingen.

ucrete_bc6_bodycoat.JPG instrooizand_antislip.jpg

Aanpak Ucrete vloeren Pepsico

De 1340 m2 Ucrete DP vloer is in 3 fasen geplaatst. De belijning en het loopplan is achteraf op de Ucrete vloeren bij Pepsico aangebracht.

Dag 1: ondergrondbehandeling

  • Het volledig mechanisch (stofarm) frezen van de huidige vloer voor een optimale aanhechting met het nieuw aan te brengen vloersysteem.
  • Het controleren op en verwijderen van losliggende vloersecties.
  • Het repareren van verwijderde delen m.b.v. BASF Emaco Fast Tixo zodat de ondergrond weer vlak en strak is.
  • Het aanbrengen van verankeringsgroeven en beëindigingsgroeven conform de voorschriften van de fabrikant.

Dag 2: Ucrete BC6 en anti-slip laag

  • Het aanbrengen van een laag Ucrete BC6 en vervolgens instrooien met vuur-gedroogd instrooizand als anti-slip laag.

Dag 3: Ucrete DP Topcoat

  • Het aanbrengen van een laag Ucrete DP Topcoat op het geheel behandelde oppervlak als toplaag van het aan te brengen systeem.
ucrete_dp20_topcoat.jpg ucrete_vloer_pepsico.JPG

Meer over Ucrete vloeren

Als BASF System Partner voor o.a. Ucrete kunnen we u alles vertellen over Ucrete vloeren. Niet alleen onze ervaring met, maar ook onze kennis van de verschillende Ucrete vloersystemen is bijzonder groot. Vanuit die expertise kunnen we u dan ook gericht adviseren over een voor uw organisatie geschikte vloer. Neem contact op voor het maken van een vrijblijvende afspraak op uw locatie. Tijdens het bezoek zullen niet alleen de brochure Ucrete vloeren overhandigen, maar ook de nodige voorbeelden van de verschillende Ucrete UD vloeren tonen.

ANTISLIP VLOEREN

BEDRIJFSVLOEREN

INDUSTRIEVLOEREN

UCRETE VLOEREN

VRAGEN? ADVIES?

NEEM CONTACT
MET ONS OP!


078 303 19 22

 

DEEL DEZE PAGINA VIA:


De Ucrete vloer bij Farm Frites

Industrievloer Ucrete UD200 voor voedingsindustrie


Robuuste Ucrete vloer voor Farm Frites: de Ucrete UD200. Hygiënische en duurzame HACCP industrievloer met weerstand tot 150°C. Ideaal voor voedingsindustrie!


Ucrete vloer bij Davo Bier

Vloer voedingsindustrie: Ucrete vloer Davo Bieren


De Ucrete vloer die bij Davo Bieren is geplaatst, is een robuuste, ondoordringbare vloer met hoge slijt- en slipweerstand. Perfect voor de voedingsindustrie!


De Ucrete vloer bij Farm Frites

Ucrete vloeren: sterkste industrile vloeren


Ucrete vloeren met hoge weerstand tegen agressieve chemicaliën, zware impact en extreme temperaturen. BASF Ucrete, de sterkste industriële vloeren!


UCRETE VLOEREN: BROCHURE INDUSTRIËLE VLOEREN

Omslag brochure ucrete vloeren

Download brochure Ucrete vloeren. Slijtvaste, duurzame en rendabele industriële vloeren. Ucrete biedt hoge mechanische, thermische en chemische weerstand.


UCRETE KLEUREN, KIES UIT 8 KLEUREN UCRETE

Ucrete kleuren: grijs

Ucrete vloeren zijn in acht standaard kleuren verkrijgbaar. De kleuren voor Ucrete zijn: rood, geel, groen, oranje, grijs, crème, blauw en groen/bruin.


> Pepsico Nederland


 
 
 

ADRES


Planckstraat 53
3316 GS Dordrecht
Nederland

P +31 (0) 78 303 19 22
M +31 (0) 6 34 94 47 04
E info@betonbeheer.nl

IBAN: NL80INGB0009189039
BIC: INGBNL2A

BTW: NL81.05.41.518.B02
KvK: 24330431


REFERENTIES


MASTERTOP 1325 LINORENO IDEAAL VOOR VLOERRENOVATIE

Kantine voorzien van MasterTop 1325 Linoreno

Linoleum op de vloer? Renovatie bedrijfsvloer met MasterTop 1325 Linoreno scheelt tijd en geld. Resultaat vloer renovatie? Een sterke, stille en duurzame vloer.

 

VLOER RENOVATIE BELGI: IN 10 DAGEN COMPLEET GERENOVEERD

Sloopwerk soms onderdeel vloer renovatie

Omvangrijke vloer renovatie in België. In 10 dagen 624 m2 ondergrond slopen, wapening + nieuwe betonvloer plaatsen en Ucrete UD200 industrievloer opleveren.

 

RVS AFVOERGOOT EN UCRETE VLOER DUURZAME OPLOSSING

RVS afvoergoot in strakke Ucrete vloer

Hygiënische RVS afvoergoot in ijzersterke Ucrete vloer geleverd. Zowel vloer op afschot aangebracht, RVS afvoergoten gesteld en Ucrete industrievloer geplaatst.

 

BEDRIJFSVLOEREN

INDUSTRIEVLOEREN

VLOER RENOVATIE

BETONREPARATIE

SOORTEN VLOEREN

ANTISLIP VLOER

RVS AFVOERGOTEN

UCRETE VLOER

NIEUWS

CONTACT

DOWNLOADS

ALGEMENE VOORWAARDEN

DISCLAIMER

SITEMAP

COOKIES UITSCHAKELEN

Iso 9001VCA**
 
 

Perspect Betonbeheer is onderdeel van Perspect Contracting & Services