Logo Perspect Betonbeheer
 

HOME

|

NIEUWS

|

BETONBEHEER

|

CONTACT

 
 
 

INDUSTRIEVLOEREN

|

BEDRIJFSVLOEREN

|

BETONREPARATIE

|

VLOER RENOVATIE

|

REFERENTIES

 
 

Ucrete vloeren UD200

ucrete_vloer_ud200.jpg590 m2 Ucrete vloeren (de Ucrete UD200), ruim 55 kuub constructiebeton voor een vloer op afschot en een zuurbestendige keerwand. In Antwerpen hebben we het nodige werk verzet. En naar volle tevredenheid. Onze kwaliteit en die van de Ucrete vloeren heeft ertoe geleid dat we de grootste kunstmest fabriek van België tot een van onze vaste opdrachtgevers mogen rekenen.

Ucrete UD200 vloer
In Antwerpen is de Ucrete UD200 vloer geplaatst. Met haar hoge weerstand tegen agressieve chemicaliën, zware impact en extreme temperaturen, is de UD200 een echte krachtpatser binnen het assortiment Ucrete vloeren.

Na 24 uur volledig bruikbaar

De Ucrete UD200 vloer is 24 uur na plaatsing weer volledig bruikbaar. Het oponthoud aan de productieprocessen wordt zo tot een minimum terug gebracht. De snelle uitharding van dit type Ucrete vloeren, betekent dat onze applicateurs het systeem vlot moeten aanbrengen. Ook mag er niet teveel tijd zitten tussen het aanmaken van de Ucrete vloer en het aanbrengen van het vloersysteem.

maken_ucrete_vloeren.JPG aanpak_ucrete_vloeren.jpg

Efficiënte werkwijze

Een efficiënte aanpak is bij de snel hardende Ucrete vloeren essentiëel. Een duidelijke taakverdeling, onze apparatuur en gereedschappen op orde, de te gebruiken ingrediënten overzichtelijk op rij... Zo kunnen we snel en goed werken. Kwaliteit leveren. Een goede voorbereiding en een efficiënte werkwijze is voor ons een vanzelfsprekendheid. Net zoals het leveren van constante, hoge kwaliteit.

verwerking_ucrete_vloer.JPG

Ucrete UD200 9mm

De Ucrete UD200 heeft een lage emissie en de afgewerkte vloer tast voedingsmiddelen niet aan. Dit type Ucrete vloeren kan in verschillende laagdiktes worden aangebracht te weten 6, 9 of 12 mm. Hoe dikker de laag Ucrete UD200, hoe hoger de thermische, chemische en mechanische bescherming. In Antwerpen is een Ucrete UD200 van 9mm toegepast. Deze is volledig bestand tegen vloeistoffen tot 120°C, grondige stoomreiniging en temperaturen tot -40°C.

Info over Ucrete vloeren

Dat BASF ons zowel BASF System Partner als Approved Applicator voor o.a. MasterTop en Ucrete vloeren heeft benoemd, is een bevestiging van onze expertise, aanpak en kwaliteit. Bent u benieuwd naar onze organisatie, aanpak of referenties? Of wilt u een vrijblijvend advies over uw huidige vloersysteem? Neem contact met ons op voor het maken van een vrijblijvende afspraak. Ook als u meer informatie over Ucrete vloeren of de Ucrete UD200 wenst te ontvangen, zijn we u graag van dienst.

afschotvloer_met_ucrete.JPG

INDUSTRIEVLOEREN

UCRETE VLOEREN

VRAGEN? ADVIES?

NEEM CONTACT
MET ONS OP!


078 303 19 22

 

DEEL DEZE PAGINA VIA:


De Ucrete vloer bij Farm Frites

Industrievloer Ucrete UD200 voor voedingsindustrie


Robuuste Ucrete vloer voor Farm Frites: de Ucrete UD200. Hygiënische en duurzame HACCP industrievloer met weerstand tot 150°C. Ideaal voor voedingsindustrie!


UCRETE VLOEREN: STERKSTE INDUSTRI√čLE VLOEREN

De Ucrete vloer bij Farm Frites

Ucrete vloeren met hoge weerstand tegen agressieve chemicaliën, zware impact en extreme temperaturen. BASF Ucrete, de sterkste industriële vloeren!


UCRETE UD200 ZEER ROBUUSTE INDUSTRIEVLOEREN

Ucrete vloer UD200

Ucrete UD200 industievloeren: krachtpatsers met extreme weerstand tegen chemicaliën, temperaturen tot maar liefst 150°C en impact. Ook als antislipvloeren!


UCRETE VLOEREN: BROCHURE INDUSTRI√čLE VLOEREN

Omslag brochure ucrete vloeren

Download brochure Ucrete vloeren. Slijtvaste, duurzame en rendabele industriële vloeren. Ucrete biedt hoge mechanische, thermische en chemische weerstand.


> Onze referenties


 
 
 

ADRES


Planckstraat 53
3316 GS Dordrecht
Nederland

P +31 (0) 78 303 19 22
M +31 (0) 6 34 94 47 04
E info@betonbeheer.nl

IBAN: NL80INGB0009189039
BIC: INGBNL2A

BTW: NL81.05.41.518.B02
KvK: 24330431


REFERENTIES


MASTERTOP 1325 LINORENO IDEAAL VOOR VLOERRENOVATIE

Kantine voorzien van MasterTop 1325 Linoreno

Linoleum op de vloer? Renovatie bedrijfsvloer met MasterTop 1325 Linoreno scheelt tijd en geld. Resultaat vloer renovatie? Een sterke, stille en duurzame vloer.

 

VLOER RENOVATIE BELGIŽ: IN 10 DAGEN COMPLEET GERENOVEERD

Sloopwerk soms onderdeel vloer renovatie

Omvangrijke vloer renovatie in België. In 10 dagen 624 m2 ondergrond slopen, wapening + nieuwe betonvloer plaatsen en Ucrete UD200 industrievloer opleveren.

 

RVS AFVOERGOOT EN UCRETE VLOER DUURZAME OPLOSSING

RVS afvoergoot in strakke Ucrete vloer

Hygiënische RVS afvoergoot in ijzersterke Ucrete vloer geleverd. Zowel vloer op afschot aangebracht, RVS afvoergoten gesteld en Ucrete industrievloer geplaatst.

 

BEDRIJFSVLOEREN

INDUSTRIEVLOEREN

VLOER RENOVATIE

BETONREPARATIE

SOORTEN VLOEREN

ANTISLIP VLOER

RVS AFVOERGOTEN

UCRETE VLOER

NIEUWS

CONTACT

DOWNLOADS

ALGEMENE VOORWAARDEN

DISCLAIMER

SITEMAP

COOKIES UITSCHAKELEN

Iso 9001VCA**
 
 

Perspect Betonbeheer is onderdeel van Perspect Contracting & Services