Logo Perspect Betonbeheer
 

HOME

|

NIEUWS

|

BETONBEHEER

|

CONTACT

 
 
 

BETONREPARATIE

|

BETONBESCHERMING

|

BETONONDERHOUD

|

VLOEREN

|

REFERENTIES

 
 

Vloer op afschot

storten_afschot_vloer.jpgDe vloer op afschot vormt de basis van een veilige, hygiënische en sterke Ucrete vloer (type UD200) in Antwerpen. In totaal is 55 kuub constructiebeton voor 590 m2 afschotvloer gebruikt. Een betonnen, zuurbestendige keerwand en een Ucrete vloer behoorde naast het aanbrengen van de vloer op afschot, ook tot de werkzaamheden.

Werkzaamheden vloer op afschot

Voordat we de vloer op afschot hebben gestort, zijn de nodige werkzaamheden uitgevoerd. Hierna volgden betonreparaties aan plinten en fundaties, het schuren en van verankeringsgroeven voorzien van de vloer en tot slot het plaatsen van de Ucrete vloer.

  • Het mechanisch verwijderen van de huidige afwerklagen zand/cement, beton en zuurbestendig tegelwerk tot op het gezonde beton.
  • Het mechanisch opruwen van alle te behandelen oppervlakken voor optimale aanhechting met de Ucrete vloer.
  • Het HD reinigen (500 Bar) van de te herstellen constructies.
  • Het aanbrengen en chemisch verankeren van een wapeningnet rond 16 mm op de te behandelen vloersecties.
  • Het verzadigen van het vloeroppervlak met water.
  • Het storten van een nieuwe afschotvloer van spramex beton met gebruik van een hulpbekisting. Het afschot zal ongeveer 1 centimeter per m1 bedragen. In deze betonmortel is een in overleg met BASF bepaalde additief toegevoegd.
mechanisch_slopen_betonvloeren.jpg wapeningnet_afschot_vloer.JPG

Vloer op afschot veilig en hygiënisch

Met een vloer op afschot behoort plasvorming op de vloer tot het verleden. Wel zo veilig! De gemorste vloeistoffen kunnen verontreinigd of zelfs schadelijk voor de medewerkers zijn. Ook wordt met een afschotvloer de kans op uitglijden minder net zoals de vorming van bacteriën die van invloed kunnen zijn op de gezondheid van het personeel én de productieprocessen. Voor nog meer grip op de vloer kunnen we deze uitrusten met een lichte tot zware oppervlaktestructuur.

vloer_op_afschot.JPG

Afvoergoten en putten

Onze vloeren op afschot kunnen we exact laten aansluiten op bestaande afvoergoten en putten. Ook als die nog niet aanwezig zijn, biedt Perspect Betonbeheer uitkomst. We adviseren niet alleen over de locatie en specificaties van het afwateringssysteem, maar regelen ook de uitvoering. Het inzagen en uithakken van de vloer, het plaatsen en stellen van de afvoergoten. Onze combinaties van een vloer op afschot, rvs afvoergoten en Ucrete vloeren bieden hygiënische en ijzersterke totaaloplossingen.

afschotvloer_met_ucrete.JPG

Info over onze vloeren

Perspect Betonbeheer plaatst en onderhoudt talloze soorten vloeren. De specifieke eigenschappen van elk van die vloeren verschilt per situatie, maar sluit altijd aan bij de eisen en wensen die aan de vloer worden gesteld. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende inspectie op uw locatie. Op basis daarvan kunnen wij u adviseren over een voor u geschikte oplossing zoals bijvoorbeeld een ijzersterke Ucrete vloer al dan niet in combinatie met RVS afvoergoten en een vloer op afschot.

RVS AFVOERGOTEN

BETONREPARATIE

INDUSTRIEVLOEREN

UCRETE VLOEREN

VRAGEN? ADVIES?

NEEM CONTACT
MET ONS OP!


06 52 00 89 64

 

DEEL DEZE PAGINA VIA:


Afwerking keerwand met Ucrete

Keerwand Ucrete


Keerwand met Ucrete: vloeistofdicht en ook nog eens thermisch, chemisch en mechanisch zwaar belastbaar. Keerwanden met Ucrete zijn ijzersterk.


Ucrete vloer UD200

Ucrete vloeren UD200


590 m2 Ucrete UD200 vloeren. Hoge weerstand tegen agressieve chemicaliën, zware impact en extreme temperaturen; dé krachtpatser van Ucrete vloeren.


Brochure Ucrete vloeren

Omslag brochure ucrete vloeren

Download brochure Ucrete vloeren: hoge mechanische, thermische en chemische weerstand. Ucrete vloeren zijn slijtvast, duurzaam, rendabel!


Afvoergoten Davo Bieren

RVS afvoergoot en Ucrete vloer Davo Bieren

Afvoergoten in Ucrete vloer voor Davo Bieren. Ucrete en RVS afvoergoten: een naadloze, hygiënische en duurzame totaaloplossing.


> Meer over betonreparatie

> Onze vloersystemen


 
 
 

ADRES


Planckstraat 53
3316 GS Dordrecht
Nederland

P +31 (0) 78 303 19 22
M +31 (0) 6 52 00 89 64
E info@betonbeheer.nl

IBAN: NL25INGB0007361870
BIC: INGBNL2A

BTW: NL81.05.41.518.B02
KvK: 24330431


REFERENTIES


VLOER RENOVATIE BELGIŽ

Sloopwerk soms onderdeel vloer renovatie

Omvangrijke vloer renovatie in België. 624 m2 betonnen ondergrond (20 cm dik) slopen, betonvloer plaatsen, en vloer renovatie afsluiten met Ucrete vloer.

 

AFVOERGOOT EN UCRETE VLOER

Afvoergoot in strakke Ucrete vloer

Hygiënische afvoergoot in ijzersterke Ucrete vloer opgeleverd. Zowel vloer op afschot aangebracht, RVS afvoergoten gesteld en Ucrete vloer geplaatst.

 

BETONLOOK GIETVLOER

Uitvlakken betonlook gietvloer

Moderne en unieke betonlook gietvloer: ijzersterk en decoratief. Een functionele betonlook gietvloer is in alle mogelijke kleurcombinaties leverbaar.

 

BASF SYSTEM PARTNER

BETONBESCHERMING

BETONREPARATIE

BETONONDERHOUD

UCRETE VLOEREN

INSPECTIE

ADVIES

ONDERHOUD

NIEUWS

VACATURES

DOWNLOADS

ALGEMENE VOORWAARDEN

DISCLAIMER

SITEMAP

CONTACT

Iso 9001 VCA**
 
 

Perspect Betonbeheer is onderdeel van Perspect Contracting & Services