Logo Perspect Betonbeheer
 

HOME

|

NIEUWS

|

BETONBEHEER

|

CONTACT

 
 
 

INDUSTRIEVLOEREN

|

BEDRIJFSVLOEREN

|

BETONREPARATIE

|

VLOER RENOVATIE

|

REFERENTIES

 
 

Vloer op afschot
basis voor een Ucrete industrievloer

storten_afschot_vloer.jpgDe vloer op afschot vormt het fundament van een hygiënische industrievloer: de Ucrete UD200. 55 kuub constructiebeton voor 590 m2 afschotvloer is gebruikt. Het aanbrengen van een zuurbestendige keerwand behoorde naast de afschot betonvloer, ook tot de werkzaamheden.

Afschot vloer met garantie
Perspect Betonbeheer is BASF System partner voor o.a. betonherstel en vloersystemen. Deze certificering garandeert dat wij - of het nu om vloer renovaties inclusief afschot betonvloer, betonreparaties of plaatsing van nieuwe vloersystemen gaat - de hoogste kwaliteit leveren. En dat wij deze werkzaamheden met verlengde garantie uitvoeren.

Werkzaamheden vloer op afschot

Voordat we de vloer op afschot hebben gestort, zijn de nodige werkzaamheden uitgevoerd. Denk aan betonreparaties aan plinten en fundaties, het schuren en van verankeringsgroeven voorzien van de afschotvloer en tot slot het plaatsen van de Ucrete industrievloer.

Achtereenvolgens is voor de afschot vloer uitgevoerd:

  • Voordat we de afschot betonvloer kunnen opbouwen, worden de bestaande afwerklagen zand/cement, beton en zuurbestendig tegelwerk tot op het gezonde beton mechanisch verwijderd.
  • Het mechanisch opruwen van alle te behandelen oppervlakken voor optimale aanhechting met de Ucrete industrievloer.
  • Het HD reinigen (500 Bar) van de te herstellen constructies.
  • Het opbouwen van de afschot vloer start met het aanbrengen en chemisch verankeren van een wapeningnet rond 16 mm op de te behandelen vloersecties.
  • Voorafgaand aan het storten van de vloer op afschot is het vloeroppervlak met water verzadigd.
  • Het storten van een nieuwe afschotvloer van spramex beton met gebruik van een hulpbekisting. Het afschot zal ongeveer 1 centimeter per m1 bedragen. In deze betonmortel is een in overleg met BASF bepaalde additief toegevoegd.
mechanisch_slopen_betonvloeren.jpg wapeningnet_afschot_vloer.JPG

Afschotvloer is veilig en hygiënisch

Met een vloer op afschot behoort plasvorming op de vloer tot het verleden. En dat is wel zo veilig! De gemorste vloeistoffen kunnen namelijk verontreinigd of zelfs schadelijk voor de medewerkers zijn. Ook wordt met een afschot betonvloer de kans op uitglijden verminderd. Voor nog meer grip op de industrievloer kunnen we deze uitrusten met een lichte tot zware oppervlaktestructuur.

Geen plasvorming met afschot vloer
Met een afschotvloer neemt de vorming van bacteriën die van invloed kunnen zijn op de gezondheid van het personeel én de productieprocessen, af. Dit omdat het afvalwater via de afschot vloer richting de afvoergoten stroomt. Vanzelfsprekend zijn de uiteindelijke industrievloeren vloeistofdicht en goed reinigbaar. Ook het water dat voor de schoonmaak wordt gebruikt loopt via de afschot betonvloer netjes richting de goten.

vloer_op_afschot.JPG

Afschot betonvloer plus afvoergoten en putten

Een vloer op afschot kunnen we exact laten aansluiten op bestaande afvoergoten en putten. Ook als die nog niet aanwezig zijn, biedt Perspect Betonbeheer uitkomst. Onze combinaties van een afschot vloer, RVS afvoergoten en Ucrete industrie vloeren garanderen hygiënische en ijzersterke totaaloplossingen. We adviseren daarbij niet alleen over de locatie en specificaties van het afwateringssysteem dat naadloos aansluit op de afschotvloer, maar regelen ook de uitvoering van A tot Z.

Maatwerk totaaloplossing
Of we nu alleen een afschot betonvloer voor u regelen of een complete vloer renovatie uitvoeren, we bieden een maatwerk totaaloplossing die is gebaseerd op uw eisen en wensen, en waarbij duurzame kwaliteit centraal staat. Wat wij voor u kunnen regelen? Denk aan het inzagen en uithakken van de vloer, betonreparaties, het plaatsen en stellen van de afvoergoten, het aanleggen van de afschotvloer, het opleveren van duurzame industrievloeren.

afschotvloer_met_ucrete.JPG

Info afschot vloeren en industrievloeren

Perspect Betonbeheer plaatst en onderhoudt talloze soorten vloeren. Het uitvoeren van complete vloer renovaties inclusief ondergrondbehandeling, plaatsing van afschot betonvloeren (al dan niet met afwateringssysteem) en oplevering van de uiteindelijke industrie vloer. We doen het snel, goed en met garantie.

Maatwerk in vloersystemen
De specifieke eigenschappen van onze vloersystemen kunnen aangepast worden op de situatie, en sluiten altijd aan bij de eisen en wensen die aan de afschotvloer worden gesteld. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende inspectie op uw locatie. Op basis daarvan kunnen wij u adviseren over een voor u geschikte oplossing zoals bijvoorbeeld een ijzersterke Ucrete industrievloer al dan niet in combinatie met RVS afvoergoten en een vloer op afschot.

Revisiedatum 'Vloer op afschot;' 16-07-2018

BETONREPARATIE

INDUSTRIEVLOEREN

RVS AFVOERGOTEN

UCRETE VLOEREN

VRAGEN? ADVIES?

NEEM CONTACT
MET ONS OP!


078 303 19 22

 

DEEL DEZE PAGINA VIA:


Ucrete vloer UD200

Ucrete vloeren UD200


590 m2 Ucrete UD200 vloeren. Hoge weerstand tegen agressieve chemicaliën, zware impact en extreme temperaturen; dé krachtpatser van Ucrete vloeren.


RVS afvoergoot en Ucrete vloer Davo Bieren

Afvoergoten Davo Bieren sterk en hygi√ęnisch


RVS afvoergoten beschermen bierbrouwerij tegen afvalwater. Perfecte combinatie met industriële Ucrete vloeren en ideaal voor voedingsindustrie.


Omslag brochure ucrete vloeren

Ucrete vloeren: brochure industri√ęle vloeren


Download brochure Ucrete vloeren. Slijtvaste, duurzame en rendabele industriële vloeren. Ucrete biedt hoge mechanische, thermische en chemische weerstand.


KEERWAND UCRETE

Afwerking keerwand met Ucrete

Keerwand met Ucrete: vloeistofdicht en ook nog eens thermisch, chemisch en mechanisch zwaar belastbaar. Keerwanden met Ucrete zijn ijzersterk.


> Meer over betonreparatie

> Onze vloersystemen


 
 
 

ADRES


Planckstraat 53
3316 GS Dordrecht
Nederland

P +31 (0) 78 303 19 22
M +31 (0) 6 34 94 47 04
E info@betonbeheer.nl

IBAN: NL80INGB0009189039
BIC: INGBNL2A

BTW: NL81.05.41.518.B02
KvK: 24330431


REFERENTIES


MASTERTOP 1325 LINORENO IDEAAL VOOR VLOERRENOVATIE

Kantine voorzien van MasterTop 1325 Linoreno

Linoleum op de vloer? Renovatie bedrijfsvloer met MasterTop 1325 Linoreno scheelt tijd en geld. Resultaat vloer renovatie? Een sterke, stille en duurzame vloer.

 

VLOER RENOVATIE BELGIŽ: IN 10 DAGEN COMPLEET GERENOVEERD

Sloopwerk soms onderdeel vloer renovatie

Omvangrijke vloer renovatie in België. In 10 dagen 624 m2 ondergrond slopen, wapening + nieuwe betonvloer plaatsen en Ucrete UD200 industrievloer opleveren.

 

RVS AFVOERGOOT EN UCRETE VLOER DUURZAME OPLOSSING

RVS afvoergoot in strakke Ucrete vloer

Hygiënische RVS afvoergoot in ijzersterke Ucrete vloer geleverd. Zowel vloer op afschot aangebracht, RVS afvoergoten gesteld en Ucrete industrievloer geplaatst.

 

BEDRIJFSVLOEREN

INDUSTRIEVLOEREN

VLOER RENOVATIE

BETONREPARATIE

SOORTEN VLOEREN

ANTISLIP VLOER

RVS AFVOERGOTEN

UCRETE VLOER

NIEUWS

CONTACT

DOWNLOADS

ALGEMENE VOORWAARDEN

DISCLAIMER

SITEMAP

COOKIES UITSCHAKELEN

Iso 9001VCA**
 
 

Perspect Betonbeheer is onderdeel van Perspect Contracting & Services