Logo Perspect Betonbeheer
 

HOME

|

NIEUWS

|

BETONBEHEER

|

CONTACT

 
 
 

INDUSTRIEVLOEREN

|

BEDRIJFSVLOEREN

|

BETONREPARATIE

|

VLOER RENOVATIE

|

REFERENTIES

 
 

Vloer renovatie België
in 10 dagen van A tot Z geregeld

sloopwerk-vloer-renovatie.jpg

Net over de grens in België hebben wij een omvangrijke vloer renovatie van maar liefst 624 m2 uitgevoerd. De renovatie zijn we gestart met het slopen van de bestaande vloer van 20 centimeter dik ongewapend beton. Na afvoer van het puin kon de volgende fase van de vloer renovatie starten: een wapeningsnet aanbrengen en het nodige beton storten.

Snelle uitharding
Na uitharding is de nieuwe betonvloer bekleed met een Ucrete UD200 vloer. Een ijzersterke industrievloer die bestand is tegen restvocht uit de ondergrond en na 24 uur in gebruik kan worden genomen. De doorlooptijd van deze vloer renovatie in België? 10 dagen.

Gefaseerde aanpak vloer renovatie

Ook bij de vloer renovatie in België heeft Perspect Betonbeheer een gefaseerde aanpak gehanteerd. Fases die schijnbaar vloeiend in elkaar overlopen waardoor we levertijden van 10 dagen zoals voor de renovatie van de vloer in Beerse kunnen hanteren.

Beperking downtime
Of het nu gaat om de plaatsing van een nieuwe industrievloer of vloer renovatie: de planning van de werkzaamheden stemmen we altijd af met de opdrachtgever waarbij we zoveel mogelijk rekening houden met voortgang van de bestaande bedrijfsactiviteiten.

betonvloer-wapeningsnet.jpg

Nieuwe betonvloer en wapeningsnet
Nadat de bestaande ondervloer was verwijderd, hebben we een nieuwe betonvloer en dubbel wapeningsnet aangebracht. Bij het storten van de nieuwe vloer is een mengel aangeraden van bepaalde BASF betonmortels en hulpstoffen.

Maatwerk
BASF biedt een breed gamma mortels en hulpstoffen waarmee kan worden ingespeeld op de specifieke betonnorm en milieuklasse die aan de betonvloer wordt gesteld. Ook is het hiermee o.a. mogelijk de betonvloer na 3 dagen met Ucrete UD200 te kunnen afwerken.

betonvloer-vloerrenovatie.jpg

Renovatie compleet met Ucrete vloer

Tijdens de laatste fase van de vloer renovatie in België is de betonvloer mechanisch opgeruwd door het gehele vloeroppervlak stofarm te stralen. Ook zijn verankeringsgroeven in de vloer aangebracht. Hierdoor ontstaat een optimale aanhechting met de Ucrete UD200 industrievloer.

De Ucrete UD200 is in een laag van 12 mm aangebracht en bestand tegen vloeistoffen tot 130°C, incidentele contacten van 150°C en grondige stoomreiniging. De Ucrete UD200 vloer is eveneens bestand tegen temperaturen tot -40°C.

vloer-renovatie-ucrete-ud200.jpg

Renovatie verlengt levensduur vloer

In het geval van de vloer renovatie in België is ook de bestaande betonnen ondervloer verwijderd. Vaak ook kunnen we deze vloeren met het uitvoeren van betonreparaties weer op een juiste sterkte brengen zodat deze als ondergrond kan dienen voor het uiteindelijke vloersysteem.

vloerrenovatie-ucrete.jpg

Duurzame vloer
Bij de vloer renovatie België is een bijzonder duurzame vloer gebruikt: de Ucrete UD200. Deze krachtpatser heeft een levensduur van al snel zo'n 25 jaar. En er zijn Ucrete vloeren bekend die al 40 jaar uitstekend functioneren!

Contact over vloer renovatie

Belemmeren scheuren, gaten, los zittende gedeelten of andere beschadigingen bij de uitvoer van de bedrijfsactiviteiten? Neem dan contact met ons op om te praten over vloer renovatie. Ook uw huidige vloer periodiek onderhouden of deze voorzien van een antislip laag, behoort naast vloer renovatie tot de mogelijkheden.

BETONVLOEREN

INDUSTRIEVLOEREN

UCRETE VLOEREN

VLOER RENOVATIE

VRAGEN? ADVIES?

NEEM CONTACT
MET ONS OP!


078 303 19 22

 

DEEL DEZE PAGINA VIA:


De Ucrete vloer bij Farm Frites

Ucrete vloeren: sterkste industriŽle vloeren


Ucrete vloeren met hoge weerstand tegen agressieve chemicaliën, zware impact en extreme temperaturen. BASF Ucrete, de sterkste industriële vloeren!


Ucrete vloer in 24 uur geplaatst ťn operationeel

Ucrete vloer in 24 uur opgeleverd en bruikbaar


Een Ucrete vloer in 24 uur opleveren? Betonbeheer regelt het. De keuken was 24 uur buiten bedrijf en nu voorzien van een Ucrete vloer.


Objectieve inspectie van vloeren en beton

Inspectie met oog voor detail

Objectieve inspectie en beoordeling van vloeren en beton vormt de basis van een helder advies. Die inspectie is de start van een effectieve, duurzame oplossing.


Advies over vloeren en beton, maatwerk aanpak

Helder en integer advies

Een weloverwogen, integer advies inclusief plan van aanpak waarbij kwaliteit en rendement op de korte en lange termijn centraal staan.


Periodiek onderhoud van vloeren en beton

Onderhoud van vloeren en beton

Met onderhoud wordt schade aan vloeren en betonnen constructies hersteld én voorkomen. Met onderhoud neemt de levensduur toe. 
 
 

ADRES


Planckstraat 53
3316 GS Dordrecht
Nederland

P +31 (0) 78 303 19 22
M +31 (0) 6 34 94 47 04
E info@betonbeheer.nl

IBAN: NL80INGB0009189039
BIC: INGBNL2A

BTW: NL81.05.41.518.B02
KvK: 24330431


REFERENTIES


MASTERTOP 1325 LINORENO IDEAAL VOOR VLOERRENOVATIE

Kantine voorzien van MasterTop 1325 Linoreno

Linoleum op de vloer? Renovatie bedrijfsvloer met MasterTop 1325 Linoreno scheelt tijd en geld. Resultaat vloer renovatie? Een sterke, stille en duurzame vloer.

 

VLOER RENOVATIE BELGIŽ: IN 10 DAGEN COMPLEET GERENOVEERD

Sloopwerk soms onderdeel vloer renovatie

Omvangrijke vloer renovatie in België. In 10 dagen 624 m2 ondergrond slopen, wapening + nieuwe betonvloer plaatsen en Ucrete UD200 industrievloer opleveren.

 

RVS AFVOERGOOT EN UCRETE VLOER DUURZAME OPLOSSING

RVS afvoergoot in strakke Ucrete vloer

Hygiënische RVS afvoergoot in ijzersterke Ucrete vloer geleverd. Zowel vloer op afschot aangebracht, RVS afvoergoten gesteld en Ucrete industrievloer geplaatst.

 

BEDRIJFSVLOEREN

INDUSTRIEVLOEREN

VLOER RENOVATIE

BETONREPARATIE

SOORTEN VLOEREN

ANTISLIP VLOER

RVS AFVOERGOTEN

UCRETE VLOER

NIEUWS

CONTACT

DOWNLOADS

ALGEMENE VOORWAARDEN

DISCLAIMER

SITEMAP

COOKIES UITSCHAKELEN

Iso 9001VCA**
 
 

Perspect Betonbeheer is onderdeel van Perspect Contracting & Services