Logo Perspect Betonbeheer
 

HOME

|

NIEUWS

|

BETONBEHEER

|

CONTACT

 
 
 

BETONREPARATIE

|

BETONBESCHERMING

|

BETONONDERHOUD

|

VLOEREN

|

REFERENTIES

 
 

UCRETE VLOEREN

De Ucrete vloer bij Farm Frites

Ucrete vloeren met buitengewone weerstand tegen agressieve chemicaliën, zware impact en extreme temperaturen. Ucrete, 's werelds sterkste vloeren!

UCRETE UD200 VLOER

Ucrete vloer UD200

De Ucrete UD200 vloer: een echte krachtpatser met extreme weerstand tegen agressieve chemicaliën, zware impact en temperaturen tot maar liefst 150°C.

UCRETE DP VLOEREN

Pepsico kiest voor Ucrete vloer

Ucrete DP vloeren: veelzijdig, duurzaam en robuust. Meerdere structuren, diktes en mogelijkheden. Hoge thermische, mechanische en chemische weerstand.

 

UCRETE HPQ VLOER

Ucrete HPQ vloer: robuust en decoratief

De Ucrete HPQ vloer: een decoratieve polyurethaan cementvloer. De robuuste Ucrete HPQ vloeren zijn geschikt voor droge en natte omgevingen.

UCRETE HF60RT VLOER

Ucrete HF60RT vloer

De Ucrete HF60RT vloer is snelhardend, robuust en duurzaam. Dicht, ondoorlatend en bestand tegen agressieve chemicaliën en impact.

UCRETE RG

Ucrete RG, een ijzersterke mortel voor verticaal werk

Ucrete RG: een robuuste, duurzame cementmortel voor verticale toepassing. Lage emissie, dicht en ondoorlatend: Ucrete RG is ideaal voor de voedingsindustrie.

 

UCRETE KLEUREN

Ucrete kleuren: grijs

Ucrete vloeren zijn in acht standaard kleuren verkrijgbaar. De kleuren voor Ucrete zijn: rood, geel, groen, oranje, grijs, crème, blauw en groen/bruin.

BROCHURE UCRETE VLOEREN

Omslag brochure ucrete vloeren

Download brochure Ucrete vloeren: hoge mechanische, thermische en chemische weerstand. Ucrete vloeren zijn slijtvast, duurzaam, rendabel!

INDUSTRIEVLOEREN

Ucrete vloer UD200

Industrievloeren zijn duurzaam en ijzersterk. Maar ook vloeistofdicht, antislip en zowel chemisch, thermisch als mechanisch zwaar belastbaar.

 

MASTERTOP 1324 GIETVLOER

De MasterTop 1324 gietvloer, een echte garagevloer

De MasterTop 1324 gietvloer: geschikt voor intensieve, zware belasting. Naadloos. IJzersterk. Een 'heavy duty' gietvloer o.a. ideaal als garagevloer. 

MASTERTOP 1325 GIETVLOER

Payper polyurethaan gietvloer

MasterTop 1325 gietvloer is stijlvol, stil en bijzonder hygiënisch. De MasterTop 1325 is ideaal voor o.a. ziekenhuizen, winkelcentra en scholen.

MASTERTOP 1326 GIETVLOER

De MasterTop 1326 gietvloer, voor unieke design gietvloeren

MasterTop 1326 is de ultieme design gietvloer. Tover de kantoorvloer met MasterTop 1326 om tot uniek, artistiek en opvallend meesterwerk.

 

MASTERTOP 1327 GIETVLOER

Decoratieve MasterTop 1327 gietvloer

De MasterTop 1327 gietvloer combineert loopcomfort, geluidsreductie én design. De MasterTop 1327 gietvloer is ideaal voor o.a. musea en het onderwijs.

KLEUR GIETVLOER KIEZEN

Aantal RAL-kleuren voor uw gietvloer

Online de gietvloer kleur kiezen; handig voor de 1e selectie. Bepaal voorkeur op basis van alle RAL-kleuren voor de gietvloer in uw kantoor.

INSPECTIE

Inspectie met oog voor detail

Objectieve inspectie en beoordeling vormt de basis van een helder advies. Die inspectie is de start van een effectieve, duurzame oplossing.

 

ADVIES

Helder en integer advies

Een weloverwogen, integer advies inclusief plan van aanpak waarbij kwaliteit en rendement op de korte en lange termijn centraal staan.

ONDERHOUD

Onderhoud van vloeren en beton

Met onderhoud wordt schade aan vloeren en betonnen constructies hersteld én voorkomen. Met onderhoud neemt de levensduur toe.

ANTISLIP VLOER

Instrooien zand voor antislip vloer

Antislip vloer: stroef en veilig in zowel natte als droge omstandigheden. Beperk risico's en kies voor een naadloze antislip vloer van specialist Betonbeheer.

 

RVS AFVOERGOTEN

Doorsnede RVS afvoergoot met Ucrete vloer

RVS Afvoergoten en -putten; perfect te combineren met Ucrete vloeren. Hygiënisch, naadloos en duurzaam. Hoogste kwaliteit RVS afvoergoten en afvoerputten.

   

Vloeren

Perspect Betonbeheer plaatst, onderhoudt en repareert alle mogelijke soorten vloeren. Denk daarbij aan kunststof vloeren, industrievloeren, betonvloeren, coatingvloeren, epoxy vloeren, gietvloeren, antislip vloeren, troffelvloeren, elastische vloeren, geluiddempende vloeren en natuurlijk chemisch-, thermisch- en mechanische bestendige vloeren.... Ook voor het egaliseren van vloeren, het maken van een afschot of het toepassen van een vloerencoating draaien we onze hand niet om.

Maatwerk in vloeren

Ongeacht de grote variatie in typen vloeren die we aanleggen; Perspect Betonbeheer levert maatwerk. Elke keer weer. We inspecteren de locatie, informeren naar de bedrijfsactiviteiten en inventariseren de eisen en wensen die aan de bedrijfsvloer gesteld worden. Op basis van die aspecten volgt een gericht advies dat anders kan zijn dan verwacht. Perspect Betonbeheer levert namelijk geen standaard oplossingen. We leveren maatwerk vloeren die uitblinken in kwaliteit en duurzaamheid.

Advies over vloeren

We zijn BASF System Partner voor o.a. MasterTop en Ucrete vloeren. Respectievelijk stijlvolle, functionele bedrijfsvloeren en ijzersterke, duurzame industrievloeren. Die certificering van BASF, alsmede onze VCA** en ISO 9001, is een onderkenning van onze kwaliteit en aanpak. En geeft zekerheid over een integer advies over vloeren. Neem voor het maken van een vrijblijvende afspraak of meer informatie over onze dienstverlening zoals aanleg, reparatie en bescherming van vloeren contact met ons op.

 
 

ADRES


Planckstraat 53
3316 GS Dordrecht
Nederland

P +31 (0) 78 303 19 22
M +31 (0) 6 52 00 89 64
E info@betonbeheer.nl

IBAN: NL25INGB0007361870
BIC: INGBNL2A

BTW: NL81.05.41.518.B02
KvK: 24330431


REFERENTIES


VLOER RENOVATIE BELGIŽ

Sloopwerk soms onderdeel vloer renovatie

Omvangrijke vloer renovatie in België. 624 m2 betonnen ondergrond (20 cm dik) slopen, betonvloer plaatsen, en vloer renovatie afsluiten met Ucrete vloer.

 

AFVOERGOOT EN UCRETE VLOER

Afvoergoot in strakke Ucrete vloer

Hygiënische afvoergoot in ijzersterke Ucrete vloer opgeleverd. Zowel vloer op afschot aangebracht, RVS afvoergoten gesteld en Ucrete vloer geplaatst.

 

BETONLOOK GIETVLOER

Uitvlakken betonlook gietvloer

Moderne en unieke betonlook gietvloer: ijzersterk en decoratief. Een functionele betonlook gietvloer is in alle mogelijke kleurcombinaties leverbaar.

 

BASF SYSTEM PARTNER

BETONBESCHERMING

BETONREPARATIE

BETONONDERHOUD

UCRETE VLOEREN

INSPECTIE

ADVIES

ONDERHOUD

NIEUWS

VACATURES

DOWNLOADS

ALGEMENE VOORWAARDEN

DISCLAIMER

SITEMAP

CONTACT

Iso 9001 VCA**
 
 

Perspect Betonbeheer is onderdeel van Perspect Contracting & Services