Logo Perspect Betonbeheer
 

HOME

|

NIEUWS

|

BETONBEHEER

|

CONTACT

 
 
 

INDUSTRIEVLOEREN

|

BEDRIJFSVLOEREN

|

BETONREPARATIE

|

VLOER RENOVATIE

|

REFERENTIES

 
 

UCRETE VLOEREN: STERKSTE INDUSTRIËLE VLOEREN

De Ucrete vloer bij Farm Frites

Ucrete vloeren met hoge weerstand tegen agressieve chemicaliën, zware impact en extreme temperaturen. BASF Ucrete, de sterkste industriële vloeren!

UCRETE UD200 ZEER ROBUUSTE INDUSTRIEVLOEREN

Ucrete vloer UD200

Ucrete UD200 industievloeren: krachtpatsers met extreme weerstand tegen chemicaliën, temperaturen tot maar liefst 150°C en impact. Ook als antislipvloeren!

UCRETE DP ANTISLIPVLOEREN, INDUSTRI√čLE GIETVLOEREN

Ucrete DP antislipvloeren voor Pepsico

Sterke Ucrete DP antislipvloeren met diverse structuren: Ucrete DP10, Ucrete DP20 en Ucrete DP30. Industriële gietvloeren met zeer hoge weerstand!

 

UCRETE HPQ VLOER

Ucrete HPQ vloer: robuust en decoratief

De Ucrete HPQ vloer: een decoratieve polyurethaan cementvloer. De robuuste Ucrete HPQ vloeren zijn geschikt voor droge en natte omgevingen.

UCRETE HF60RT VLOER

Ucrete HF60RT vloer

De Ucrete HF60RT vloer is snelhardend, robuust en duurzaam. Dicht, ondoorlatend en bestand tegen agressieve chemicaliën en impact.

UCRETE RG

Ucrete RG, een ijzersterke mortel voor verticaal werk

Ucrete RG: een robuuste, duurzame cementmortel voor verticale toepassing. Lage emissie, dicht en ondoorlatend: Ucrete RG is ideaal voor de voedingsindustrie.

 

UCRETE KLEUREN, KIES UIT 8 KLEUREN UCRETE

Ucrete kleuren: grijs

Ucrete vloeren zijn in acht standaard kleuren verkrijgbaar. De kleuren voor Ucrete zijn: rood, geel, groen, oranje, grijs, crème, blauw en groen/bruin.

UCRETE VLOEREN: BROCHURE INDUSTRI√čLE VLOEREN

Omslag brochure ucrete vloeren

Download brochure Ucrete vloeren. Slijtvaste, duurzame en rendabele industriële vloeren. Ucrete biedt hoge mechanische, thermische en chemische weerstand.

MASTERTOP 1324 GIETVLOER ROBUUSTE BEDRIJFSVLOEREN

De MasterTop 1324 gietvloer, een echte garagevloer

MasterTop 1324 gietvloer: geschikt voor intensieve, zware belasting. Naadloos. IJzersterk. Een 'heavy duty' gietvloer o.a. ideaal als garagevloer. 

 

MASTERTOP 1325 GIETVLOER HYGI√čNISCH EN DUURZAAM

Payper polyurethaan gietvloer

MasterTop 1325 gietvloer is stijlvol, stil en bijzonder hygiënisch. Ideale pu gietvloer voor o.a. ziekenhuizen, winkelcentra, scholen en als kantoorvloer.

MASTERTOP 1326 GIETVLOER: DESIGN BEDRIJFSVLOEREN

De MasterTop 1326 gietvloer, voor unieke design gietvloeren

MasterTop 1326 is de ultieme design gietvloer. Tover de bedrijfsvloer met MasterTop 1326 om tot uniek, artistiek en opvallende meesterwerk.

MASTERTOP 1327 GIETVLOER COMFORTABEL EN STIL

Decoratieve MasterTop 1327 gietvloer

De MasterTop 1327 gietvloer combineert loopcomfort, geluidsreductie én design. De MasterTop 1327 gietvloer is ideaal voor o.a. musea en het onderwijs.

 

HANDIG: ONLINE RAL-KLEUREN GIETVLOER KIEZEN

Aantal RAL-kleuren voor uw gietvloer

Online de gietvloer kleur kiezen; handig voor de 1e selectie. Bepaal voorkeur op basis van alle RAL-kleuren voor de gietvloer in uw kantoor.

ANTISLIP VLOER

Instrooien zand voor antislip vloer

Antislip vloer: stroef en veilig in zowel natte als droge omstandigheden. Beperk risico's en kies voor een naadloze antislip vloer van specialist Betonbeheer.

RVS AFVOERGOTEN

Doorsnede RVS afvoergoot met Ucrete vloer

RVS afvoergoten en RVS afvoerputten; hygiënisch, sterk en duurzaam. De RVS goot is perfect te combineren met Ucrete industrievloeren. HACCP goedgekeurd.


Vloeren

Perspect Betonbeheer plaatst, onderhoudt en repareert alle mogelijke soorten vloeren. Denk daarbij aan kunststof vloeren, industrievloeren, betonvloeren, coatingvloeren, epoxy vloeren, gietvloeren, antislip vloeren, troffelvloeren, elastische vloeren, geluiddempende vloeren en natuurlijk chemisch-, thermisch- en mechanische bestendige vloeren.... Ook voor het egaliseren van vloeren, het maken van een afschot of het toepassen van een vloerencoating draaien we onze hand niet om.

Maatwerk in vloeren

Ongeacht de grote variatie in typen vloeren die we aanleggen; Perspect Betonbeheer levert maatwerk. Elke keer weer. We inspecteren de locatie, informeren naar de bedrijfsactiviteiten en inventariseren de eisen en wensen die aan de bedrijfsvloer gesteld worden. Op basis van die aspecten volgt een gericht advies dat anders kan zijn dan verwacht. Perspect Betonbeheer levert namelijk geen standaard oplossingen. We leveren maatwerk vloeren die uitblinken in kwaliteit en duurzaamheid.

Advies over vloeren

We zijn BASF System Partner voor o.a. MasterTop en Ucrete vloeren. Respectievelijk stijlvolle, functionele bedrijfsvloeren en ijzersterke, duurzame industrievloeren. Die certificering van BASF, alsmede onze VCA** en ISO 9001, is een onderkenning van onze kwaliteit en aanpak. En geeft zekerheid over een integer advies over vloeren. Neem voor het maken van een vrijblijvende afspraak of meer informatie over onze dienstverlening zoals aanleg, reparatie en bescherming van vloeren contact met ons op.

 
 

ADRES


Planckstraat 53
3316 GS Dordrecht
Nederland

P +31 (0) 78 303 19 22
M +31 (0) 6 34 94 47 04
E info@betonbeheer.nl

IBAN: NL80INGB0009189039
BIC: INGBNL2A

BTW: NL81.05.41.518.B02
KvK: 24330431


REFERENTIES


MASTERTOP 1325 LINORENO IDEAAL VOOR VLOERRENOVATIE

Kantine voorzien van MasterTop 1325 Linoreno

Linoleum op de vloer? Renovatie bedrijfsvloer met MasterTop 1325 Linoreno scheelt tijd en geld. Resultaat vloer renovatie? Een sterke, stille en duurzame vloer.

 

VLOER RENOVATIE BELGIŽ: IN 10 DAGEN COMPLEET GERENOVEERD

Sloopwerk soms onderdeel vloer renovatie

Omvangrijke vloer renovatie in België. In 10 dagen 624 m2 ondergrond slopen, wapening + nieuwe betonvloer plaatsen en Ucrete UD200 industrievloer opleveren.

 

RVS AFVOERGOOT EN UCRETE VLOER DUURZAME OPLOSSING

RVS afvoergoot in strakke Ucrete vloer

Hygiënische RVS afvoergoot in ijzersterke Ucrete vloer geleverd. Zowel vloer op afschot aangebracht, RVS afvoergoten gesteld en Ucrete industrievloer geplaatst.

 

BEDRIJFSVLOEREN

INDUSTRIEVLOEREN

VLOER RENOVATIE

BETONREPARATIE

SOORTEN VLOEREN

ANTISLIP VLOER

RVS AFVOERGOTEN

UCRETE VLOER

NIEUWS

CONTACT

DOWNLOADS

ALGEMENE VOORWAARDEN

DISCLAIMER

SITEMAP

COOKIES UITSCHAKELEN

Iso 9001VCA**
 
 

Perspect Betonbeheer is onderdeel van Perspect Contracting & Services