Logo Perspect Betonbeheer
 

HOME

|

NIEUWS

|

BETONBEHEER

|

CONTACT

 
 
 

INDUSTRIEVLOEREN

|

BEDRIJFSVLOEREN

|

BETONREPARATIE

|

VLOER RENOVATIE

|

REFERENTIES

 
 

Witte gietvloer kantoor
een functionele, stijlvolle bedrijfsvloer

witte-gietvloer.jpg

Deze prachtige witte gietvloer hebben wij in een kantoor geplaatst. De functionele en stijlvolle bedrijfsvloer is op beide verdiepingen aangebracht. Gietvloeren zijn ideale kantoorvloeren: naadloos, kras- en slijtvast, hygiënisch en makkelijk te reinigen. Natuurlijk kan gekozen worden voor een witte gietvloer, maar de kleurmogelijkheden zijn bijna eindeloos!

Kleur gietvloer kiezen
Gietvloeren kunnen in alle mogelijke kleuren worden opgeleverd. Voor een impressie kunt u online de kleur van uw gietvloer kiezen. Betonlook, het combineren van kleuren of een speciaal design… naast een hagelwitte gietvloer zijn er nog veel meer opties voor kantoor.

Een functionele gietvloer voor op kantoor

Naast decoratief is een witte gietvloer op het kantoor ook functioneel. De range MasterTop gietvloeren van BASF Master Builders Solutions biedt in zowel functionaliteit als afwerking een ruime keuze.

De vloeistofdichte gietvloeren kunnen van een anti slip of antibacteriële coating worden voorzien en zijn zelfs in een antistatische variant te leveren. Ook in elasticiteit, scheur- en krasweerstand kunnen we maatwerk bieden. Op die manier kunnen we altijd naadloos inspelen op de eisen en wensen die aan de bedrijfsvloer worden gesteld.

witte-gietvloer-kantoor.jpg

Gietvloer op trap ook mogelijk

De witte gietvloer komt terug op de trap die beide etages in het kantoorpand met elkaar verbindt. Want een gietvloer op de trap - in kleur, design en afwerking naar wens - behoort ook tot de mogelijkheden.

In het geval van de witte gietvloer in het kantoor is gekozen de trap van dezelfde kleur te voorzien. Zo lijken alle ruimtes met elkaar verbonden en optisch groter.

Juist een afwijkende kleur gietvloer op de trap aanbrengen of elke etage van een andere kleur voorzien, kan ook. We kunnen zelfs veiligheids- of route markeringen in de gietvloer aanbrengen!

Gietvloer in kantoor met garantie

Op de witte gietvloer in het kantoor hebben we verlengde garantie gegeven. Dat is een van de voordelen van onze certificering als BASF System Partner.

Deze unieke benoeming is niet alleen een bevestiging van onze kwaliteit, maar ook van onze kennis en ervaring. Vandaar dat wij op alle door ons aangelegde vloersystemen, ook de industriële Ucrete vloeren, tot 15 jaar verlengde garantie kunnen aanbieden.

Een gietvloer voor uw kantoor?

Op zoek naar een duurzame, slijtvaste en decoratieve vloer voor uw bedrijfspand? Een stijlvolle gietvloer voor het kantoor kunnen we geheel naar uw wens én met verlengde garantie opleveren. Neem contact met ons op en we informeren u vrijblijvend over de mogelijkheden. Ook als u specifieke vragen heeft naar aanleiding van dit artikel over de witte gietvloer in het kantoor kunt u ons bellen: 078 303 19 22.

Revisiedatum 'Witte gietvloer kantoor' 07-06-2018

BEDRIJFSVLOEREN

GIETVLOEREN

KUNSTSTOF VLOEREN

VRAGEN? ADVIES?

NEEM CONTACT
MET ONS OP!


078 303 19 22

 

DEEL DEZE PAGINA VIA:


GIETVLOER OP TRAP SLIJTVAST, SLIPVAST EN STIJLVOL

Strakke, witte gietvloer op trap

Een gietvloer op de trap: slijtvast, slipvast, hygiënisch en stijlvol. Kies uit alle mogelijke RAL kleuren voor de gietvloer in uw trappenhuis.


DECORATIEVE PU GIETVLOER IDEALE BEDRIJFSVLOER

Detail decoratieve PU gietvloer

Decoratieve PU gietvloer: naadloos, robuust én mooi. Een ideale bedrijfsvloer die duurzaam beschermt tegen slijtage, vervuiling, absorptie van vloeistoffen én impact.


POLYURETHAAN GIETVLOER STILLE KANTOORVLOER

Polyurethaan gietvloer, kantoorvloer voor Payper in Veenendaal

Polyurethaan gietvloer als kantoorvloer. De MasterTop 1325 is een licht elastische, duurzame, mooie, geluiddempende en comfortabele kantoorvloer.


INSPIREREND MASTERTOP PURE FLOOR DESIGN BOEK

Voorzijde boek MasterTop PUre floor design gietvloeren

Bekijk de online bladerversie van het MasterTop PUre Floor design boek. Of download de pdf als inspiratie voor decoratieve gietvloeren van MasterTop. 
 
 

ADRES


Planckstraat 53
3316 GS Dordrecht
Nederland

P +31 (0) 78 303 19 22
M +31 (0) 6 34 94 47 04
E info@betonbeheer.nl

IBAN: NL80INGB0009189039
BIC: INGBNL2A

BTW: NL81.05.41.518.B02
KvK: 24330431


REFERENTIES


MASTERTOP 1325 LINORENO IDEAAL VOOR VLOERRENOVATIE

Kantine voorzien van MasterTop 1325 Linoreno

Linoleum op de vloer? Renovatie bedrijfsvloer met MasterTop 1325 Linoreno scheelt tijd en geld. Resultaat vloer renovatie? Een sterke, stille en duurzame vloer.

 

VLOER RENOVATIE BELGI: IN 10 DAGEN COMPLEET GERENOVEERD

Sloopwerk soms onderdeel vloer renovatie

Omvangrijke vloer renovatie in België. In 10 dagen 624 m2 ondergrond slopen, wapening + nieuwe betonvloer plaatsen en Ucrete UD200 industrievloer opleveren.

 

RVS AFVOERGOOT EN UCRETE VLOER DUURZAME OPLOSSING

RVS afvoergoot in strakke Ucrete vloer

Hygiënische RVS afvoergoot in ijzersterke Ucrete vloer geleverd. Zowel vloer op afschot aangebracht, RVS afvoergoten gesteld en Ucrete industrievloer geplaatst.

 

BEDRIJFSVLOEREN

INDUSTRIEVLOEREN

VLOER RENOVATIE

BETONREPARATIE

SOORTEN VLOEREN

ANTISLIP VLOER

RVS AFVOERGOTEN

UCRETE VLOER

NIEUWS

CONTACT

DOWNLOADS

ALGEMENE VOORWAARDEN

DISCLAIMER

SITEMAP

COOKIES UITSCHAKELEN

Iso 9001VCA**
 
 

Perspect Betonbeheer is onderdeel van Perspect Contracting & Services