Logo Perspect Betonbeheer
 

HOME

|

NIEUWS

|

BETONBEHEER

|

CONTACT

 
 
 

BETONREPARATIE

|

BETONBESCHERMING

|

BETONONDERHOUD

|

VLOEREN

|

REFERENTIES

 
 

Witte gietvloer kantoor

witte-gietvloer.jpg

Deze prachtige witte gietvloer hebben wij in een kantoor geplaatst. Een vloer die zowel op de begane grond als de 1e verdieping is aangebracht. Gietvloeren zijn ideale kantoorvloeren: naadloos, kras- en slijtvast, hygiënisch en makkelijk te reinigen. Natuurlijk kan gekozen worden voor een witte gietvloer, maar de kleurmogelijkheden zijn bijna eindeloos!

Kleur gietvloer kiezen
Gietvloeren kunnen in alle mogelijke kleuren worden opgeleverd. Voor een impressie kunt u online de kleur van uw gietvloer kiezen. Betonlook, het combineren van kleuren of een speciaal design… naast een hagelwitte gietvloer zijn er nog veel meer opties voor kantoor.

Een functionele gietvloer voor op kantoor

Naast decoratief is de witte gietvloer op het kantoor ook functioneel. De range MasterTop gietvloeren van BASF Master Builders Solutions biedt in zowel functionaliteit als afwerking een ruime keuze.

De vloeistofdichte gietvloeren kunnen van een anti slip of antibacteriële coating worden voorzien en zijn zelfs in een antistatische variant te leveren. Ook in elasticiteit, scheur- en krasweerstand kunnen we maatwerk bieden. Op die manier kunnen we altijd naadloos inspelen op de eisen en wensen die aan de vloer worden gesteld.

witte-gietvloer-kantoor.jpg

Gietvloer op trap ook mogelijk

De witte gietvloer komt terug op de trap die beide etages in het kantoorpand met elkaar verbindt. Want een gietvloer op de trap - in kleur, design en afwerking naar wens - behoort ook tot de mogelijkheden.

In het geval van de witte gietvloer in het kantoor is gekozen de trap van dezelfde kleur te voorzien. Zo lijken alle ruimtes met elkaar verbonden en optisch groter.

Juist een afwijkende kleur gietvloer op de trap aanbrengen of elke etage van een andere kleur voorzien, kan ook. We kunnen zelfs veiligheids- of route markeringen in de gietvloer aanbrengen!

Gietvloer in kantoor met garantie

Op de witte gietvloer in het kantoor hebben we verlengde garantie gegeven. Dat is een van de voordelen van onze certificering als BASF System Partner.

Deze unieke benoeming is niet alleen een bevestiging van onze kwaliteit, maar ook van onze kennis en ervaring. Vandaar dat wij op alle door ons aangelegde vloersystemen, ook de industriële Ucrete vloeren, tot 15 jaar verlengde garantie kunnen aanbieden.

Een gietvloer voor uw kantoor?

Op zoek naar een duurzame, slijtvaste en decoratieve vloer voor uw bedrijfspand? Een stijlvolle gietvloer voor het kantoor kunnen we geheel naar uw wens én met verlengde garantie opleveren. Neem contact met ons op en we informeren u vrijblijvend over de mogelijkheden. Ook als u specifieke vragen heeft naar aanleiding van dit artikel over de witte gietvloer in het kantoor kunt u ons bellen: 078 303 19 22.

Publicatiedatum 'Witte gietvloer kantoor' 01-02-2018

BEDRIJFSVLOEREN

GIETVLOEREN

KUNSTSTOF VLOEREN

VRAGEN? ADVIES?

NEEM CONTACT
MET ONS OP!


06 52 00 89 64

 

DEEL DEZE PAGINA VIA:


Gietvloer op trap

Strakke, witte gietvloer op trap

Een gietvloer op de trap: stijlvol, decoratief, hygiënisch en slijtvast. Kies uit alle mogelijke kleuren voor de gietvloer in uw trappenhuis.


Decoratieve PU Gietvloer

Detail decoratieve PU gietvloer

1.200 m2 decoratieve PU Gietvloer opgeleverd. De 1e fase van totaal 2.400 m2 polyurethaan gietvloer voor de grootste fruitcoöperatie van Nederland.


Polyurethaan gietvloer

Afbeelding polyurethaan gietvloer Payper

MasterTop 1325 polyurethaan gietvloer voor Payper: een licht elastische, duurzame, geluiddempende, esthetische en comfortabele kantoorvloer.


MasterTop PUre Floor design

Voorzijde boek MasterTop PUre floor design gietvloeren

Bekijk de online bladerversie van het MasterTop PUre Floor design boek. Of download de pdf als inspiratie voor decoratieve gietvloeren van MasterTop.



 
 
 

ADRES


Planckstraat 53
3316 GS Dordrecht
Nederland

P +31 (0) 78 303 19 22
M +31 (0) 6 52 00 89 64
E info@betonbeheer.nl

IBAN: NL25INGB0007361870
BIC: INGBNL2A

BTW: NL81.05.41.518.B02
KvK: 24330431


REFERENTIES


VLOER RENOVATIE BELGIŽ

Sloopwerk soms onderdeel vloer renovatie

Omvangrijke vloer renovatie in België. 624 m2 betonnen ondergrond (20 cm dik) slopen, betonvloer plaatsen, en vloer renovatie afsluiten met Ucrete vloer.

 

AFVOERGOOT EN UCRETE VLOER

Afvoergoot in strakke Ucrete vloer

Hygiënische afvoergoot in ijzersterke Ucrete vloer opgeleverd. Zowel vloer op afschot aangebracht, RVS afvoergoten gesteld en Ucrete vloer geplaatst.

 

BETONLOOK GIETVLOER

Uitvlakken betonlook gietvloer

Moderne en unieke betonlook gietvloer: ijzersterk en decoratief. Een functionele betonlook gietvloer is in alle mogelijke kleurcombinaties leverbaar.

 

BASF SYSTEM PARTNER

BETONBESCHERMING

BETONREPARATIE

BETONONDERHOUD

UCRETE VLOEREN

INSPECTIE

ADVIES

ONDERHOUD

NIEUWS

VACATURES

DOWNLOADS

ALGEMENE VOORWAARDEN

DISCLAIMER

SITEMAP

CONTACT

Iso 9001 VCA**
 
 

Perspect Betonbeheer is onderdeel van Perspect Contracting & Services